Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Sot protesta në gjithë Maqedoninë

E diel 6 Korrik 2014 15:0

 

Edhe një paralajmërim për protesta është shfaqur mbrëmë në rrjetet sociale. Bëhet fjalë për thirrje ende më masive për dalje në protesta dhe atë në gjitha qytetet shqiptare të Maqedonisë.

 

Nuk janë të qarta arsyet e kësaj thirrjeje, por besohet të jenë me motiv të ngjashëm me protestat e ditëve të fundit.

 

Grupet e tifozëve dhe qytetarë po bëjnë thirrje për bashkëngjitje në këto protesta, sot në ora 14.00. Të premten masovikisht dhe të shtunën në numër të vogël u protestua kundër rasteve të montuara politike dhe gjyqësore ndaj shqiptarëve të Maqedonisë.

Read 1030 times
Published in nga Maqedonia
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj