Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E diel, 01 Nandor 2015 20:45

Ndihma për Refugjatët nga Siria në Kumanovë 2015

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Fondacioni i Motrave Muslimane Zvicër mori pjesë në ndihmat humanitare që u organizuan nga shoqata Kalliri i mirësis në rethinën e kumanovës ku shpërndau pako me ushqim për refugjatët nga Siria dhe vendet tjera ndihmojë me 2500,-frz, organizimin e bëri vllau jonë Arafati nga Haracina Allahu e shpërbleftë për mundin që ka dhënë ku përgaditi reklamat e FMMZ-ës me logon dhe vulën e FMMZ ku doti shihni si ma posht ndihma u realizua  para kurban bajramit 2015.

Read 11057 times Last modified on E diel, 01 Nandor 2015 21:07
Login to post comments

Reklama e juaj