Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E mërkurë, 01 Qershor 2016 18:50

Ndihma për motrën Minire

Written by 
Rate this item
(0 votes)

30.5.2016 .Strugë Maqedoni

Fondacioni motrave muslimane zvicër duke e parë gjendjen e motrës Minire Mena nga fshati Misllodezhd komuna e Strugës,

vendosi ti ndihmojë me 100,-frz , motra minire ësht e verbër nuk sheh tash ju ka shtuar edhe sëmundja tjetër paralizimi

dhe ësht në karrocë ku i duhet ndihma e të motrës per ta dërguar në kontrollat që i bën në spitalin e Strugës .

FMMZ do të mundohet që tja mundëson edhe mji karrocë in shaa Allah.

edhe foto sëshpejti 

Read 11739 times Last modified on E diel, 05 Qershor 2016 09:52
Login to post comments

Reklama e juaj