Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E premte, 19 Maj 2017 20:37

Ndihma për Taulanta Selimi Kërçovë

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj vajzën 13 vjeçare nga kërçova Taulanta Selimi e cila esht e shtruar ne spital dhe vuan nga njüe sëmundje e rënd ndihma ishte prej 200,-frz.FMMZ i dëshiron shërim sa me të shpejt.Amin

Read 11978 times Last modified on E premte, 19 Maj 2017 21:17
Login to post comments

Reklama e juaj