Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E diel, 28 Janar 2018 09:08

ndihma për jetimat e ballkanit.

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Esselamu Alejkum motra dhe vëllezer,

me vizitën e Kryetarit të shoqatës bëmirëse "Jetimat e Ballkanit " që i bëri xhamiave në zvicër për tju dalë në ndihmë jetimave dhe skamnorëve duke i strehuar ata ne banesa dhe shtëpia , shoqata jonë FMMZ vendosi që tju ndihmoj ketyre kategorive nëpërmjet sjoqatës bëmirëse Jetimat e Ballkanit me 2000,- frz .Allahu i shpërbleftë kryetarin Halil Kastrati me stafin e tij të cilët punojn pa përtes.Amin

Read 8782 times Last modified on E diel, 13 Maj 2018 20:40
Login to post comments

Reklama e juaj