Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish

Si ta fërgoni mishin por që të mbetet shijshëm?

S’ka më lehtë, vetëm ndiqni këto udhëzime!

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që nga copa shumë e mirë e mishit të zgjedhur, pas fërgimit të bëni produkt të fortë e të pashijshëm?

Gjithsesi nuk dëshironi që kjo t’ju ndodhë sërish, prandaj veproni në këtë mënyrë:

– Para fërgimit mishin lyeni me vaj. Qitni kripë vetëm pasi të jetë i gatshëm, sepse gjatë fërgimit do të humbë lëngun dhe do të bëhet i thatë.

– Mirëpo, nëse nuk e keni lyer me vaj, atëherë së paku qitni kripë para fërgimit, sepse nëse i qitni kripë më vonë do t’i humbë lëngjet, gjë që nuk do t’ju pëlqejë

Read 7230 times
Published in Kuzhina për motrat
Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Reklama e juaj