Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
E shtunë, 24 Tetor 2020 18:01

Ndihmë familjes nga Turqia.

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Më 17.10.2020 Fondacioni motrave muslimane zvicër ndihmoj familjen e Yunus Aslan vendbanimi Ordu në Turqi ,

me 400,-frz gjendjen e mjerueshme që kanë u tubuan të holla për tja regulluar shtëpin ku do tju shfaqim disa foto te gjendjes aktuale dhe gjat renovimit:

kurse ketu si me posht jan duke ja renovuar.

Read 2789 times Last modified on E shtunë, 24 Tetor 2020 19:04
Login to post comments

Reklama e juaj