Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Konvertime

Konvertime (41)

Para namazit të parë të teravive për këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, 19 vjeçarja Elena Berisha ka vendosur të konvertohet nga katolike në myslimane.

Published in Konvertime

E Mërkurë, 6 Shkurt 2019; 08:42

Ish deputet i Holandës, Joram van Klaveren, pjesëtar i ekstremit të djathtë në partinë e Geert Wilders, ka njoftuar se është konvertuar në Islam.

Published in Konvertime

Këngëtarja e njohur irlandeze Sinead O’Connor ka bërë të ditur se ajo është konvertuar në Islam, dhe ka marrë emrin e ri “Shuhada”.

Published in Konvertime
Faqe 1 nga 14

Reklama e juaj