Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Familjet e ndihmuara 2014

Familjet e ndihmuara 2014 (5)

E diel, 18 Janar 2015 15:02

Gjilan 2014

Written by

Ndihmohet motra Florije Mehmeti nga Gjilani me 1000,-frz për operimin e syrit

E shtunë, 15 Nandor 2014 15:47

Strugë Tetor 2014

Written by

Kjo ësht shtepia ku jeton familja mena .

Familja Mena  nga Misllodezhda e strugës Maqedoni u ndihmua ne Tetorë 2014 me 100,-frz nga Fmmz per shkaqe ekonomike te mbi jetesës ku vajza e kësaj familje nuk shehë mirë me sytë.

Familja Mena u ndihmua me 100,-frz per ushqim ne 25.12.2014

E hanë, 06 Tetor 2014 17:26

Kumanovë Qershor 2014

Written by

Qershor 2014

Familja e motrës Hanemshae  Fazlieviç 

Rruga  Dimitrie Tucoviq nr 5 Kumanovë

E diel, 31 Gusht 2014 17:59

Gjakovë Korrik 2014

Written by

Familjet e Jetimëve dhe Skamnorëve që u ndihmuan në muajn e bekuar të Ramazanit 2014

fotot mungojn me dëshirën e familjarëve që mos të dalin me fotografi

Këtyre familjeve ju ndihmuam me ushqim ne vlerë prej 50,-euro për çdo familje  total  10 familje  500,-euro ushqimin e shpërndau vllau jonë dhe bashkpuntor i FMMMZ  Fahrush Berisha nga prizreni , Allahu in shaa Allah ja shpërblen me të mirat e veta për kët punë të hajrit amin .

Gjakovë 2014:

 • Albesiana Arbresha Leka  me ushqim
 • Muhamet  Lajqi
 • Naser  Hana
 • Vlera  Luljeta  Koci
 • Blerta Rudina Violeta Ferati
 • Qendrim Qendresa Roka
 • Emine  Mala
 • Albi  Albion Varaku
 • Shejna Shkurti
 • Andi Ardit Lorik Vehapi

Foto: Familjet ne gjakove 2014

E shtunë, 09 Gusht 2014 17:30

Strugë Korrik 2014

Written by

 1. FMMZ Familja e Sediffe Sajnoska Strugë Maqedoni 2014

Reklama e juaj