Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Ndihma për  2015

Ndihma për 2015 (5)

E shtunë, 23 Janar 2016 06:53

Ndihma per familjen e Hajredin Lakna

Written by

Ndihmohet vllau jonë Hajredin Lakna nga Gjilani me 100,-frz me daten 9.10.2015.

E diel, 29 Nandor 2015 18:02

Ndihma për Refugjatët nga Siria Shtatorë 2015

Written by

Fondacioni motrave muslimane ndihmojë refugjatët nga Siria ne për mjet xhamisë së Langenthalit Zvicër  e Shtatorë 2015  me  400,-frz

E diel, 01 Nandor 2015 21:10

Dy familje të ndihmuara ne Tiranë 2015

Written by

Fondacioni motrave muslimane ndihmoj kete dy familje ne tiran te cilet e kan gjendjen katastrofale ku kan nevoj per kulm mbi koke ndihmat ja shperndau hoxha i fshatit vilez vllau dhe Hoxha jonë i nderuar i fshatit Vilez Tiranë  Muharrem Gjoka .Familjes së Xhevahir Beka nga fshati Vilez me fëminë e paralizuar dhe familjen e Blerim Elqani po ashtu nga fshati Vrenez Tiranë ju ndihmua me 300,-euro .

Kjo familja e Xhevahir Beka me fëmin e paralizuar dhe shtëpin prej guri.

 

Familja e Blerim Elqanit

Fondacioni i Motrave Muslimane Zvicër mori pjesë në ndihmat humanitare që u organizuan nga shoqata Kalliri i mirësis në rethinën e kumanovës ku shpërndau pako me ushqim për refugjatët nga Siria dhe vendet tjera ndihmojë me 2500,-frz, organizimin e bëri vllau jonë Arafati nga Haracina Allahu e shpërbleftë për mundin që ka dhënë ku përgaditi reklamat e FMMZ-ës me logon dhe vulën e FMMZ ku doti shihni si ma posht ndihma u realizua  para kurban bajramit 2015.

E diel, 08 Shkurt 2015 16:28

Xhamia e fshatit Vilez Tiran

Written by

Fondacioni motrave muslimane Zvicër  ndihmoj Xhamin e fshatit Vilez komuna e Tiranës

Reklama e juaj