Albanian Arabic Bulgarian Croatian English French German Greek Italian Japanese Macedonian Norwegian Portuguese Serbian Slovenian Swedish Turkish
Ndihmat për vitin 2016

Ndihmat për vitin 2016 (7)

E shtunë, 11 Shkurt 2017 20:34

Ndihma në Strugë për dy Familje

Written by

25.11.2016

Strugë Maqedoni  u ndihmuan nga Fondacioni motrave muslimane zvicër

1.Familja Shefit Dauti nga fshati Frëngov 3 antar të familjes djalin 9 vjeçar të paralizuar si dhe varfëri të mjerueshme u ndihmua me 100,-frz

2. Familja Rushan Muarremi nga fshati frëngov 5 antar te familjes te varfër plus kan nevoj për nji stre u ndihmua me 100,-frz

E shtunë, 26 Nandor 2016 12:38

Ndihma për familjen Zija Shaqiri Tetovë

Written by

23.11.2016 u ndihmua familja e Zija Shaqirit nga fshati Gllogjë komuna e Tearces Tetovë Maqedoni ,kjo familje 6 antarëshe u ndihmua per ndertimin e nji dhome për te jetuar me familjen te cilët jan pa kulm mbi kokë fondacioni ndihmoj me 1200,-frz kjo familje ka nevojë jo vetem per nji dhome por ka nevojë edhe per me shum dhoma dhe banjo dhe kuzhinë ndihmoni edhe ju ket iniciativ e mori motra jone Mevlude Qazimi nji paguese e regullt te Fondacioni i motrave muslimane Allahu e shpërbleftë me xhenet do te vendosim edhe disa foto si me posht.

te foto e fundit shihet ku e kan rethu vendin per me ja ndertu nji dhome in shaa Allah 

E premte, 30 Shtator 2016 20:22

Ndihma për familjet në nevojë

Written by

Qershor 2016 ramazan  u ndihmuan disa familje me nga 100 franga zvicrane ndihmat i shperndau familja bajrami nga shkupi .

1.Lutfi Hajruli  Kondovë  me 100,-frz

2.Kadri Alili  Shkup  me 100,-frz 

3. Qenan Isaki  100,-frz  Kopanic (shkup)

4. Bujanin  Isaki 100,-frz  Kopanic (shkup)

5Mamudije Dernjani  100,-frz  Ferizaj-Kacanik (Kosovë).

E premte, 30 Shtator 2016 20:07

Ndihma per familjen Bunjaku

Written by

Korrik 2016  FMMZ ndihmoj  familjen Bunjaku nga fshati Butel ( Shkup ) me 200 frz  familjari ka gruan e sëmur dhe ka nevojë për medikamente i pa punë 

E diel, 03 Korrik 2016 12:39

Ndihma për motrën Zejnije Abazi

Written by

Më datë 4.7.2016 në nji kërkes të bërë nga nji motër muslimane e cila kërkonte ndihmë për nji motër të sëmur nga kanceri e cila kurrohet per momentin në spitalin e Ferizajt dhe se i duhet ndihma urgjente për ta dërguar ne Maqedoni ku i kushton 7000,-euro operimi fondacioni mori pjesë në kët aksion qe motrës Zejnije Abazi nga fshati Kosin komuna Ferizaj mosha e sajë ësht 48 vjeçare ti ndihmojm me 200,-frz.inshaa Allah do të vendosim edhe foto pasi ti kemi marë kush do që të ndihmojë mund të paraqitet në kët numër telefoni në zvicër  078/7971823.

E mërkurë, 01 Qershor 2016 18:50

Ndihma për motrën Minire

Written by

30.5.2016 .Strugë Maqedoni

Fondacioni motrave muslimane zvicër duke e parë gjendjen e motrës Minire Mena nga fshati Misllodezhd komuna e Strugës,

vendosi ti ndihmojë me 100,-frz , motra minire ësht e verbër nuk sheh tash ju ka shtuar edhe sëmundja tjetër paralizimi

dhe ësht në karrocë ku i duhet ndihma e të motrës per ta dërguar në kontrollat që i bën në spitalin e Strugës .

FMMZ do të mundohet që tja mundëson edhe mji karrocë in shaa Allah.

edhe foto sëshpejti 

E diel, 14 Shkurt 2016 13:11

Ndihmohet familja e Amet Veliut

Written by

11.2.2016 Fondacioni motrave muslimane Zvicër Ndihmojë familjen e Amet Veliu nga komuna e Tetovës  me 250,-euro perkatsisht 305,-frz dërgesa ju bë me western union shkaku i ndihmesës vërshimi i cili kaplojë shum familje në tetovë sic do mund ti shikoni fotot si më posht:

Reklama e juaj